zaterdag 1 december 2012

Life!tv's unieke TV licentiesysteem

Life!tv selecteert voortdurend TV licentiehouders. Een licentiehouder is een groep van gepassioneerde experts die actief zijn in een universum (interesse gebied) dat interessant is voor de kijkers van Life!tv.

Licentiehouders kunnen het recht bekomen om een Life!tv programma te concipiëren, produceren en commercialiseren. Hierbij gaat het om een EN/EN, geen OF/OF verhaal. In tegenstelling tot klassieke tv zenders die producties aankopen om dan zelf spots te gaan verkopen rond deze producties, is het de Life!tv licentiehouder die instaat voor de financiering van zijn of haar programma. Dit gebeurt doorgaans via gespecialiseerde sponsors en adverteerders uit het specifieke universum waarin de licentiehouder reeds jaar en dag bewezen heeft een rendabele website of rendabele events te kunnen organiseren.

Life!tv van haar kant biedt de geselecteerde licentiehouder een uniek ondersteunend mediapakket waarin 10 magazines, 15 websites, zendtijd op TV en ca 3000 reclameborden van twintig vierkante meter in heel Vlaanderen, vervat zitten. Zo worden TV programma's van licentiehouders promotioneel ondersteund in magazines zoals P-magazine, Ché, Menzo, MotorWereld, Motoren&Toerisme, Officieel PlayStation Magazine, Chief, Culinaire Ambiance en op websites zoals www.clint.be, www.nr10.be, www.motorsite.be, www.4gamers.be, www.p-magazine.be, www.menzo.be, www.che.be.

Life!tv wil haar pool van bestaande licentiehouders uitbreiden met nieuwe licentiehouders die tv programma's kunnen en willen maken in de autosport, extreme sports, voetbal, muziek, mannelijk georiënteerd koken en men's health.

Contacteer voor meer info: Gert Van Mol, CEO Life!tv, gert.vanmol@lifetv.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten